Salon gaat weer open 11 mei!!

Lieve klanten. Ten eerste wil ik nogmaals iedereen bedanken voor de morale steun en lieve berichten tijdens deze verwarrende tijden. Het is hartverwarmend om dit te mogen mee maken dus bedankt ❤️. Ook ben ik heel blij om te zeggen dat eindelijk de salon vanaf 11 mei weer officieel open gaat! Ik mag weer aan de slag ?. Dus van harte welkom en tot gauw. Liefs Shirley xxx

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten

Corona – Salon blijft nog gesloten tot en met 28 april

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die mij een bericht heeft gestuurd als steun in deze moeilijke tijden. Toch lief dat we aan elkaar blijven denken (en blijven doen!)

Ook wilde ik al die klanten die een afspraak hebben vóór 28 April informeren dat ik bezig ben een bericht terug te sturen. Tot nu toe blijft de salon dicht tot minstens 28 April. Bedankt voor het begrip en hopelijk tot snel!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Actie Microdermabrasie!!

Heb jij een doffe huid, grove poriën, fijne rimpels, littekens, mee eters of pigmentatie?

Dan is microdermabrasie wat voor jou!

Wat doet microdermabrasie?

Het is een intensieve ( pijnloze ) peeling. Een moderne manier om verschillende huidproblemen aan te pakken.

De huid wordt wakker geschud en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. En het is meteen zichtbaar.

Geschikt voor alle huidtypen behalve als je rosacea hebt.

Tijdelijk 4 behandelingen voor 250€ i.p.v. 280€

Prijs per behandeling 75€

Heb jij vragen? Laat hier een comment achter, stuur mij een pb of 0621392169

Actie is geldig t/m 21 maart.

See More

Image may contain: text that says 'MICRODERMABRASIE 4 BEHANDELINGEN VOOR 250€ INPLAATS VAN 280€'

Actie : Gratis Rugmassage!

Deel, like & win actie ???

Wil jij of gun jij iemand een rustige moment in deze drukke, sombere dagen? Hier is jouw kans! Deel en like deze post via Facebook en maak kans op een gratis rugmassage. Op donderdag 13 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes !

Image may contain: food

Acné en voeding.

Iemand met acné heeft waarschijnlijk alle soorten zalfjes en crèmes geprobeerd en sommige ook best wel zware medicatie. Zonder stil bij te staan met voeding.

Elk huid en mens is anders en reageert anders bij voeding.

Probeer voor een paar weken een voedingsdagboek bij te houden en begin met jouw huid beter te leren kennen met welke eten je een break out krijg of helemaal geen reactie.

Begin met suiker, nummer één boosdoener. Als je na één week geen verschil ziet probeer iets anders. Hier zijn een paar boosdoeners:

Koffie
Zuivelproducten
Tarwe
Varkenvlees.

Leuk is ook als je fotos maakt van jouw huid voor en na dan kun jij het verschil ( of niet ) zien?

Belangrijk is ook om je huid echt twee keer per dag te reinigen met een milde wasgel en lauwe ( niet heet ) water. Scrub één a twee keer per week. Vraag altijd voor advies als jij een product gaat kopen. Niet elke crème is geschikt voor elk huidtype.

Image may contain: 2 people, closeup

Korting op de Ayumi gezichtsproducten!

De droge huid is vaak dun, vaal, vochtarm en heeft weinig huidglans. De huid kan bij een slechte verzorging vroegtijdig te maken krijgen met veroudering. Als de droge huid ook gevoelig is uit zich dit in een onrustige huid die oppervlakkig onrustig is een reactief kan reageren. De sandalwood & ylang ylang producten zijn special ontwikkeld om de huid te voeden, de vocht balans te herstellen en eventuele ontrust in de huid te kalmeren.

Tijdelijk 25% korting op alle Ayumi gezichtsproducten bij een gezichtsbehandeling. Prijzen beginnen vanaf €12.95 ( exclusief korting!) voor bv de face wash.

Image may contain: text

Tips om de winterhuid goed te verzorgen!

Tips om de winterhuid te verzorgen ❄️.

In de winter kun je merken dat je huid droger aanvoelt. Dat komt door een lagere luchtvochtigheid en verminderde talgproductie.

Een huid met eczeem of rosacea wordt erger in deze maanden.

* Vermijd te heet water.

Heet water verwijdert de natuurlijke vetlagen het gebruik van de verkeerde zeep of crème heeft een nog meer uitdrogend effect?

* Exfolieer

Scrub je huid vaker in de winter
(maar doe het voorzichtig). Dit helpt je de dode cellen te verwijderen, laat je huid glad en helpt de verzorgende crème beter in te trekken.

* Hydrateren

Ik adviseer mijn klanten om in de winter de verzorgende crème te vervangen naar een dikkere crème. Het beschermt en hydrateerd beter. Een serum onder de verzorgende crème is een must in de winter (en je merkt meteen het verschil).

* Verzorging en onderhoud.

Een bezoek naar de schoonheidsspecialiste is geen luxe. Een gezichtsbehandeling heeft je huid een boost. Je voelt en ziet hoe je je huid moet verzorgen. Je krijg ook advies en tips voor een gezonde ritueel voor je huid en de juiste producten te gebruiken.

Image may contain: 1 person, closeup